Nagelstyling

Nagels met lippen
Laat uw nagels mooi verzorgen met onze acryl of gel behandeling.

Nagelstyling is een totaal nieuwe categorie binnen de nagelbranche en kent vele voordelen. Het blijft 3 a 4 weken mooi en is goed bestand tegen dagelijks gebruik. Deze manier van styling verstevigt uw nagels niet alleen, maar ziet er ook natuurlijk uit met een perfecte mooie glans. In onze nagelstudio word er vakkundig naar de nagels  gekeken, zodat bij iedere huidskleur en nagelvorm een combinatie te maken is dat perfect aansluit. Naast de vingernagels, kan nagelstyling ook toegepast worden op de teennagels. (ideaal bij verkleuringen of problemen op de teennagels).

U kunt bij ons kiezen uit talloze stijlen volgens de laatste nagel trends, niets is onmogelijk. Wij werken met Hollywood Nails, Pronails, CND Creative Nail Design. CND is door de Readers Choice Award in 2012 uitgeroepen tot het beste nagelproduct ter wereld. Studio 139 werkt alleen met zuurstof doorlatende producten, wat de natuurlijke nagel niet schaadt
en altijd in goede conditie blijft.

Wat zijn nu precies de verschillen tussen acryl en gelnagels?

Het verschil zit in de ingrediënten die voor de uitharding zorgen. Acryl hard uit door middel van lucht terwijl de uitharding van gelnagels plaats vindt met behulp van Uv-licht . Acrylnagels zijn een poeder en vloeistof systeem terwijl gelnagels een gel en uv-licht/ warmte systeem zijn. Afhankelijk van het nageltype wordt er uit 1 techniek gekozen. Voor nagelbijters bijvoorbeeld is Acryl een goede optie omdat dit materiaal sterk genoeg voor is.
Met beide technieken kunnen er ultra dunne en prachtig natuurlijk ogende nagels mee gecreëerd worden.

CND Nagelbijters

Solar nails  ( solar nagels)

Door allerlei berichten in vakbladen van professionele nagelstylisten is in de nagelbranche de laatste tijd veel ophef ontstaan over Solar nagels of zogenaamde Solar nails; overwegend aangeboden door goedkope (zogenaamde discount) nagelstudio’s als zou het de nieuwste techniek uit Amerika zijn en veel beter dan Acrylnagels of Gelnagels.


share on