Wimperextensions Den Haag

Wimperextensions Den Haag – “Wow, zie je haar daar aan de bar? Kijk die blik! Wow, ik ben verliefd…”

Het zou zomaar een opmerking over jou kunnen zijn wanneer je je wimperextensions door Studio 139 in Den Haag hebt laten verzorgen.

Wimperextensions Den Haag

Studio 139, gelegen in de ammunitiestraat 139 in Den Haag, is inmiddels uitgegroeid tot een bekend adres voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een wimperextensions professional in Den Haag en omgeving.

Op nog geen 10 minuten lopen van het centraal station, om de hoek bij het Spui, verzorgen wij vanuit onze schoonheidssalon jouw wimperextensions. Of je nagels. Je wenkbrauwen. Eigenlijk alles wat met beauty te maken heeft.

Daar zijn we immers een allround beauty centrum voor.

Allround beauty centre Den Haag Centrum

Wimperextensions is zeker een van onze specialisaties, maar met ons eigen schoonheid-opleidingscentrum kunnen we  met recht zeggen dat we een allround beautycentre zijn.

Nagels. Wimpers. Wenkbrauwen. Jij noemt het, wij doen het!

Iedere dag weer zorgen wij dat we op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en technieken op het gebied van nagelstyling, wimpers, wenkbrauw styling (threading) en beautybehandelingen.

Alleen zo kunnen wij namelijk blijven bieden wat we bieden: professionaliteit en kwaliteit.

Alleen de beste producten

Zo vinden wij voor ons en onze klanten dat alleen de beste producten goed genoeg zijn. We werken dan ook graag met merken als CND Creative Nail Design, CND Shellac, Hollywood Nails, Pronails, Blink, Myscara, Dr.Belter en Neoderma hypoallergeen in onze nagelstudio.

En komt er een nieuw product op de markt? Dan testen we het uitgebreid voordat we er mee gaan werken.

Laat je verwennen

Een feestje dit weekend en wil je met wimperextensions iedere man met één blik kunnen verleiden? Met dé perfecte nagels diezelfde man naar je toe wenken? Of gewoon even een momentje voor jezelf?

Gewoon omdat het kan?

Gun jezelf dat heerlijke moment voor jou alleen en maak vandaag nog een afspraak in onze schoonheidssalon in het centrum van Den Haag.

Van maandag tot donderdag staan wij tot 21.00 uur voor je klaar en op vrijdag en zaterdag ben je tot 18.00 van harte welkom. Op zondag zeggen we altijd maar dat we onze vrije dag houden, maar stiekem zijn we ook dan nog bezig met ons huiswerk: het volgen van de laatste trends, tips en tricks zodat we jou het beste van het beste kunnen blijven bieden.

We zien je snel in ons beauty centrum hier in Den Haag!

Thank you for your contact. We'll be in touch soon.
There was a problem while sending your message. Please try again.

share on