Nagelstudio Den Haag

Nagelstudio Den Haag » Nagelstudio Den Haag

« Nagelstudio Den Haag | Blog | Den Haag nagelstudio »

Nagelstudio Den Haag – Haar tikkende nagels op het tafelblad zijn het middelpunt van de ruimte. Iedereen kijkt. De mannen omdat ze verleid worden door die sensuele handen met die prachtige nagels, de vrouwen omdat ze het al weten: haar nagels zijn gedaan door studio 139, dé nagelstudio van Den Haag.

Nagelstudio Den Haag

Op nog geen 10 minuten lopen vanaf Den Haag centraal station , om de hoek bij het Spui, is studio 139 inmiddels een bekend adres geworden voor menig vrouw, op zoek naar een professionele nagelstudio in die mooie stad achter de duinen.

In onze schoonheidssalon aan de ammunitiehaven 139 in Den Haag helpen we jou aan weergaloze nagels. Want of je nu naar een speciale gelegenheid gaat of niet; met je nagels verzorgd door nagelstudio 139 uit Den Haag zullen jouw nagels het gesprek zijn wat gevoerd gaat worden die dag.

Allround Beauty Centre in Den Haag Centrum

Nu moet je niet denken dat wij alleen maar nagels verzorgen hier in onze nagelstudio in Den Haag.

Nagelstyling is onze specialisatie, maar met ons eigen schoonheid-opleidingscentrum kunnen we oprecht zeggen dat we een allround beautycentre zijn.

Nagels, wimpers, wenkbrauwen. Of een full service beautybehandeling. Jij noemt het, wij kunnen het!

Alleen de beste producten

Voor ons zijn alleen de beste producten goed genoeg. Wij werken graag met merken als CND Creative Nail Design, CND Shellac, Hollywood Nails, Pronails, Blink, Myscara, Dr.Belter en Neoderma hypoallergeen in onze nagelstudio.

Alleen zo kunnen wij jou bieden wat we graag bieden: professionaliteit en kwaliteit.

Laat je verwennen

Neem dat moment voor jezelf en maak vandaag nog een afspraak in onze nagelstudio in Den Haag.

Van maandag tot donderdag staan wij tot 21.00 uur voor je klaar. Op vrijdag en zaterdag ben je van harte welkom tot 18.00 uur. Op zondag zeggen we dat we onze vrije dag houden, maar stiekem zijn we dan bezig met ons huiswerk: de laatste trends, tips en tricks op het gebied van nagelstyling, wimpers, wenkbrauw styling (threading) en beautybehandelingen.

We zien je snel in onze nagelstudio hier in Den Haag!

Thank you for your contact. We'll be in touch soon.
There was a problem while sending your message. Please try again.

share on