Nagelsalon Den Haag

Op nog geen 10 minuten lopen vanaf het centraal station hier in Den Haag, om de hoek bij het Spui, ligt studio 139. Inmiddels een bekend adres voor menig vrouw, op zoek naar een professionele nagelstudio in die mooie stad achter de duinen, Den Haag.

In onze nagelstudio aan de ammunitiehaven 139 in Den Haag helpen we jou aan oogverblindend mooie nagels.

Want waar je ook gaat; met je nagels verzorgd door nagelsalon 139 uit Den Haag zullen jouw nagels het gesprek zijn wat gevoerd gaat worden die dag.

Allround Beauty Centre in Den Haag Centrum

Nu moet je niet denken dat wij alleen maar gespecialiseerd zijn in nagelstyling hier in onze schoonheidssalon in Den Haag centrum.

Nagelstyling is zeker een specialisatie, maar met ons eigen schoonheid-opleidingscentrum kunnen we  met recht zeggen dat we een allround beautycentre zijn. Nagels, wimpers, wenkbrauwen. Of een full service beautybehandeling.

Jij noemt het, wij doen het!

Alleen de beste producten – Nagelsalon Den Haag

Voor ons en onze klanten vinden wij alleen de beste producten goed genoeg. Zo werken wij graag met merken als CND Creative Nail Design, CND Shellac, Hollywood Nails, Pronails, Blink, Myscara, Dr.Belter en Neoderma hypoallergeen in onze nagelstudio.

Alleen zo kunnen wij in onze nagelsalon blijven bieden wat we graag bieden:

professionaliteit en kwaliteit.

Laat je verwennen

Neem dat moment voor jezelf en maak vandaag nog een afspraak in onze nagelsalon in Den Haag.

Van maandag tot donderdag staan wij tot 21.00 uur voor al je beauty behandelingen voor je klaar. Op vrijdag en zaterdag ben je van harte welkom tot 18.00 uur. Op zondag zeggen we altijd maar dat we onze vrije dag houden, maar stiekem zijn we dan bezig met ons huiswerk: de laatste trends, tips en tricks op het gebied van nagelstyling, wimpers, wenkbrauw styling (threading) en beautybehandelingen volgen. Zodat we jou het beste van het beste kunnen blijven bieden.

We zien je snel in onze nagelsalon hier in Den Haag!

Thank you for your contact. We'll be in touch soon.
There was a problem while sending your message. Please try again.

share on