Nagels Den Haag

Nagels Den Haag » Nagels Den Haag

« Nagels Den Haag | Blog | Nagels zetten Den Haag »

Nagels Den Haag – Daar zit ze. Haar tikkende nagels op het tafelblad zijn het middelpunt van de ruimte. Iedereen kijkt. Iedereen weet het ook. Haar nagels zijn gedaan door studio 139, dé nagelsalon van Den Haag.

Op nog geen 10 minuten lopen vanaf Den Haag centraal, om de hoek bij het Spui, vind je studio 139. Inmiddels uitgegroeid tot een bekend adres voor menig vrouw die op zoek is naar een professionele nagelstudio in die mooie stad achter de duinen, Den Haag.

In onze schoonheidssalon aan de ammunitiehaven 139 in Den Haag helpen we jou aan oogverblindend mooie nagels. Of kilometerslange wimpers voor de meest verleidelijk blik ooit. Bij Studio 139 kom je namelijk niet alleen maar voor je nagels. Je komt er voor al je beauty gerelateerde zaken.

Ook nagels laten verzorgen door Studio 139? Onze specialisten in Den Haag helpen u graag.

Nagelstudio Den Haag

Op nog geen 10 minuten lopen vanaf Den Haag centraal station , om de hoek bij het Spui, is Studio 139 inmiddels een bekend adres geworden voor menig vrouw, op zoek naar een professionele nagelstudio in die mooie stad achter de duinen.

In onze schoonheidssalon aan de ammunitiehaven 139 in Den Haag helpen we jou aan weergaloze nagels. Want of je nu naar een speciale gelegenheid gaat of niet; met je nagels verzorgd door nagelstudio 139 uit Den Haag zullen jouw nagels het gesprek zijn wat gevoerd gaat worden die dag.

Allround Beauty Centre in Den Haag Centrum

Nagelstyling is zeker een van onze specialisaties, maar met ons eigen schoonheid-opleidingscentrum in Den Haag kunnen we  met recht zeggen dat we een allround beautycentre zijn. Nagels. Wimpers. Wenkbrauwen. Een full service beautybehandeling. Jij noemt het, wij doen het!

Iedere dag weer zorgen wij dat we op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en technieken op het gebied van nagelstyling, wimpers, wenkbrauw styling (threading) en beautybehandelingen.

Alleen zo kunnen wij namelijk bieden wat we je graag bieden: professionaliteit en kwaliteit.

Nagels Den Haag – Alleen de beste producten

Voor ons en onze klanten vinden wij alleen de beste producten goed genoeg. Zo werken wij graag met merken als CND Creative Nail Design, CND Shellac, Hollywood Nails, Pronails, Blink, Myscara, Dr.Belter en Neoderma hypoallergeen in onze nagelstudio.

En komt er een nieuw product op de markt? Dan testen we die voor je voordat we er mee gaan werken.

Laat je verwennen

Gun jezelf dat heerlijke moment voor jou alleen en maak vandaag nog een afspraak in onze schoonheidssalon in het centrum van Den Haag.

Van maandag tot donderdag staan wij tot 21.00 uur voor je klaar en op vrijdag en zaterdag ben je tot 18.00 van harte welkom. Op zondag zeggen we traditiegetrouw maar dat we onze vrije dag houden, maar stiekem zijn we dan bezig met ons huiswerk: het volgen van de laatste trends, tips en tricks zodat we jou het beste van het beste kunnen blijven bieden.

We zien je snel in onze nagelstudio hier in Den Haag!

Thank you for your contact. We'll be in touch soon.
There was a problem while sending your message. Please try again.

share on