Gezichtsbehandeling Den Haag


Gezichtsbehandeling Den Haag – Haar prachtig verzorgde, tikkende nagels op het tafelblad zijn het middelpunt van de ruimte. Haar zwoele blik verkent onder haar ellenlange wimpers de aanwezigen. Iedereen kijkt. Haar gladde huid is niet te missen.

Zij is bij studio 139, dé schoonheidssalon van Den Haag geweest.

Gezichtsbehandeling Den Haag

Nog geen 10 minuten lopen vanaf Den Haag centraal station is het. Daar, om de hoek bij het Spui, is studio 139 inmiddels een bekend adres geworden voor menig vrouw, op zoek naar een professionele gezichtsbehandeling in die mooie stad achter de duinen.

In onze schoonheidssalon aan de ammunitiehaven 139 in Den Haag verwennen we jou met een heerlijke gezichtsbehandeling. Even een momentje voor jezelf. Zodat je er weer even tegen aan kan.

Allround Beauty Centre in Den Haag Centrum

Nu moet je niet denken dat wij alleen maar gezichtsbehandelingen verzorgen hier in onze schoonheidsalon in Den Haag.

Gezichtsbehandeling is één van onze specialisaties, maar met ons eigen schoonheid-opleidingscentrum kunnen we oprecht zeggen dat we een allround beautycentre zijn.

Nagels, wimpers, wenkbrauwen. Een full service beautybehandeling. Jij noemt het, wij  doen het!

Alleen de beste producten zijn goed genoeg

Voor ons en onze klanten zijn alleen de beste producten goed genoeg. Wij werken dan ook graag met merken als CND Creative Nail Design, CND Shellac, Hollywood Nails, Pronails, Blink, Myscara, Dr.Belter en Neoderma hypoallergeen in onze beauty centrum.

Want alleen zo kunnen wij jou bieden wat we graag bieden: professionaliteit en kwaliteit.

Laat je verwennen

Neem dat moment voor jezelf en geniet van die overweldigende gezichtsbehandeling in onze schoonheidssalon in Den haag. Maak vandaag nog een afspraak.

Van maandag tot donderdag staan wij tot 21.00 uur voor je klaar en op vrijdag en zaterdag ben je van harte welkom tot 18.00 uur. Op zondag zeggen we altijd maar dat we dan onze vrije dag houden, maar stiekem zijn we dan eigenlijk bezig met ons huiswerk: de laatste trends, tips en tricks volgen op het gebied van nagelstyling, wimpers, wenkbrauw styling (threading) en beautybehandelingen zodat we je het beste van het beste kunnen blijven bieden.

We zien je snel, al dan niet voor een gezichtsbehandeling, in Studio 193 in Den Haag!

Thank you for your contact. We'll be in touch soon.
There was a problem while sending your message. Please try again.

share on